ОСОБЛИВОСТІ СОЦІОЛОГІЧНОГО ДОСЛІДЖЕННЯ КУЛЬТУРИ ЗДОРОВОГО СПОСОБУ ЖИТТЯ НЕПОВНОЛІТНІХ - Шимановський, Марк (Professional Pedagogics, 2012)
У статті висвітлено результати дослідження теоре- тичних проблем проведення конкретносоціологічного аналізу на етапі констатуючого експерименту в педагогіці. Особливо виді- лена проблематика досліджень в області інтимних відносин, що стало необхідним у зв’язку з поширенням захворювань, які передаються статевим шляхом, ВІЛ/СНІДу, вагітностей неповнолітніх та абортів.