ПРОФЕСІЙНА ОРІЄНТАЦІЯ МОЛОДІ НА РОБІТНИЧІ ПРОФЕСІЇ: ПРОБЛЕМИ І ПЕРСПЕКТИВИ - Закатнов, Дмитро (Professional Pedagogics, 2011)
У статті проаналізовано стан та розкрито організа- ційно-педагогічні умови розв’язання проблеми професійної орієнтації молоді на робітничі професії.