ІНФОРМАЦІЙНО-АНАЛІТИЧНА СИСТЕМА "ПРОФТЕХ" У ПТНЗ м. КИЄВА - Савченко, Ірина (Professional Pedagogics, 2012)
Статтю присвячено аналізу результатів експеримента- льної роботи щодо використання засобів інформаційно- аналітичної системи "ПРОФТЕХ" у процесах моніторингу ефек- тивної діяльності професійно-технічних навчальних закладів м. Києва. Представлено проміжні результати та проблемні аспекти експерименту щодо впрова- дження інноваційного програмного засобу інформаційно-аналітичного забезпечення в практичну управлінську діяльність ПТНЗ.
Keywords: інформаційно-аналітична система; моніторинг; професійно-технічний навчальний заклад; ефективна діяльність; управління