РЕАЛІЗАЦІЯ КОМПЕТЕНТНІСНОГО ПІДХОДУ В ПРОФЕСІЙНІЙ ОСВІТІ: ТЕХНОЛОГІЧНИЙ АСПЕКТ - Лузан, Петро (Professional Pedagogics, 2012)
У статті висвітлено основні підходи до проектування організаційних форм проблемно-розвивального навчання. Розгля- нуто можливості інформаційної лекції, проблемної лекції, навчального проектування у реалізації ідей компетентнісної методології.