ОСОБЛИВОСТІ ЕРГОНОМІКИ ЕКРАННОГО ПОЛЯ ЕЛЕКТРОННИХ ПІДРУЧНИКІВ ДЛЯ СИСТЕМИ ПТО - Юрженко, Володимир (Professional Pedagogics, 2012)
Стаття розкриває сутність реалізації контент-поля у середовищі програмно-інструментальної платформи MOODLE навчальних предметів, які використовуються при підготовці заробітничими професіями у професійно-технічній освіті та застосування елементів методу нейро- лінгвістичного програмування.