МЕТОДИЧНІ ЗАСАДИ КОНТРОЛЮ НАВЧАЛЬНИХ ДОСЯГНЕНЬ МАЙБУТНІХ КВАЛІФІКОВАНИХ РОБІТНИКІВ - Манько, В (Professional Pedagogics, 2011)
У статті уточнено сутність основних понять оціню- вання навчальних досягнень учнів, розглянуто психолого- педагогічні вимоги до проведення контролю та обґрунтовано основні його функції, що повинні враховуватись у навчально-виховному процесі підготовки робітників.