ОСВІТА І НАУКА: ІННОВАЦІЙНИЙ АСПЕКТ - Кремень, Василь (Professional Pedagogics, 2011)
У статті розкривається сутність феномену "іннова- ції" та її ознаки. Автор зауважує на важливості створення розгорнутих інноваційних систем освіти, здатних стати рушійною силою всієї системи науки, техніки, технології, організації та управління процесами виробництва, вирішення проблем розвитку суспільства в цілому й особистості зокрема.
Keywords: інновації; освітня і наукова інновація; інноваційні системи освіти; інноваційні результати