ОПТИМІЗАЦІЯ ДИСТАНЦІЙНОГО ТЕСТУВАННЯ В СИСТЕМІ MOODLE - Гедзик, Андрій (Професійна педагогіка, 2020)
У статті проаналізовано ступінь дослідженості проблеми розробки і використання електронної форми тестового контролю рівня засвоєння знань, що є актуальним для підвищення ефективності та якості дистанційного навчання в системі Moodle. Представлено матеріал щодо розробки інформаційної технології автоматичного введення тестових даних у дистанційну систему Moodle, а також апробації зазначеної технології. Розроблено авторську програму «Moodle Converter», де реалізовані функції конвертування файлів і проведено тестування програмного забезпечення.
Keywords: дистанційне навчання; тестування; система Moodle; тестовий контроль; Moodle Converter